De flexibele, toegankelijke en oplossingsgerichte bouwpartner

We hanteren een no-nonsense mentaliteit, werken efficiënt, helder en transparant en doen wat we zeggen. Met ons vaste en gedreven team van vaklieden bieden we continuïteit en kwaliteit voor bouwprojecten van alle formaten. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt met kennis van zaken om alle vragen te behandelen en dagelijks overleg te hebben. 


uw bouwpartner met ervaring, passie en visie

uw bouwpartner met ervaring, passie en visie

vakmanschap en ervaring

vakmanschap en ervaring

We begeleiden het bouwproces, denken proactief mee met onze opdrachtgevers en dankzij de vakmanschap en ervaring van ons team kunnen we flexibel en oplossingsgericht opereren.

Onze werkwijze kenmerkt zich bovendien door transparantie. Wij hanteren voor ieder project een open calculatie, waarin bouwactiviteiten en materialen apart berekend worden zodat we alle punten van de bouw of verbouw tot in detail voor u op papier hebben gezet. Deze transparante wijze van calculeren draagt er aan bij om uw bouwproject zorgeloos te laten verlopen.

Werkwijze

Onze werkwijze typeert zich in frequent persoonlijk contact. We hanteren een intensieve begeleiding van ieder bouwproject. Hiertoe maken we heldere afspraken en hebben we regelmatig overleg met onze opdrachtgevers op de bouwplaats.

Werkwijze
Kwaliteit en continuïteit

Kwaliteit en continuïteit

Om de continuïteit van het bouwproject te borgen en u alle zorg uit handen te nemen werken we met een team van vaste leveranciers en onderaannemers. Vakmanschap en ervaring maken ons bedrijf flexibel, toegankelijk en oplossingsgericht voor zakelijke en particuliere bouwprojecten. 

Door jarenlange ervaring als aannemer in ver- en nieuwbouwprojecten weten we waar we rekening mee moeten houden en welke werkzaamheden komen kijken bij het realiseren van utiliteits- en woningbouw. We werken nauwgezet en efficiënt en zorgen ervoor dat u en uw directe omgeving zo min mogelijk overlast hebben van onze werkzaamheden. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met ons op. Wij zijn telefonisch of per email bereikbaar 
of vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Arnhemseweg 12 (Vaanpark 4)
2994 LA Barendrecht
T: 078-6741456
M: Info@welbouw.nl

van der Wel bouw:
KvK: 55004423
BTW: NL851525416B01
IBAN: NL36 ABNA 0581 0579 45

van der Wel ontwikkeling:
KvK: 67435831
BTW: NL856989253B01
IBAN: NL19 ABNA 0487 3697 34